Știri

Grupul folk ECOU

Grupul folk „ECOU” îndrumat de prof. Constantin Corneliu Pleșu a participat în perioada 2-4 septembrie 2022 la Festivalul-concurs internațional  „CAPITALA MUZICALĂ”,  Ediția a X-a, desfășurat la Sibiu. După o evoluție excelentă pe scena festivalului (evoluție cu care ne-am obișnuit deja), Grupul folk „ECOU” a obținut TROFEUL festivalului la secțiunea „grupuri folk” iar la secțiunea „individual” TROFEUL  a fost obținut de solistul Luca Mastacan. La aceeași secțiune, locul II a fost obținut de un alt membru al grupului Ecou, solistul David Violeț.

Este al treilea TROFEU obținut de grupul folk ECOU în această vacanță. Au mai obținut trofeul la Tabăra-concurs-Festival Național „DĂM FOLK” desfășurată la Bicazul Ardelean în luna iulie și la Festivalul concurs „SERI MELANCOLICE EMINESCIENE” de la Ipotești, desfășurat în luna august. A fost o vară plină de activități pentru membrii grupului, pe lângă participările la evenimentele amintite, aceștia au fost invitați la diferite manifestări artistice desfășurate în județ și în afara acestuia

Grupul ECOU s-a răspândit ca un „ecou” în toate cele patru zări. Felicitări membrilor grupului și profesorului îndrumător!

Scrieți un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *