Știri

Mulțumim NARADA!

În anul 2021, Școala Gimnazială„Episcop Iacov Antonovici” Bârlad a înscris o alertă pe HartaEdu.ro prin care solicita sprijin financiar pentru achiziționarea a 30 laptopuri necesare pentru desfășurarea orelor de TIC  în Cabinetul de informatică  și a celorlalte ore în sălile de clasă.

HarteEdu.ro este o platformă prin intermediul căreia orice școală din România poate depune o alertă în funcție de problemele materiale ale fiecărei școli.

Cu ajutorul acestei platforme, Organizația NARADA a creat o punte de legătură între mediul antreprenorial și educație.

Astfel, în luna mai Organizația NARADA a inițiat un concurs de susținere a alertelor postate pe HartaEdu.ro. Școlile care au reușit să mobilizeze cei mai mulți susținători au obținut premii din valoarea cărora NARADA a cumpărat și donat produsele cerute în alertă (în limita sumei câștigate).

Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad s-a numărat și de această dată printre câștigători. După locul 3  (din 1200 de școli) ocupat la Olimpiadele Kaufland în 2016 când am câștigat 20.000 euro, la concursul inițiat de Narada am ocupat locul 2 obținând suma de 5000 euro. Din acești bani, Organizația NARADA  a achiziționat și donat școlii noastre 10 laptopuri performante, foarte utile în cabinetul de informatică la orele de TIC. Elevii au fost extrem de bucuroși că pot lucra pe aceste laptopuri încă de la începutul anului școlar. Membrii NARADA au dovedit încă o dată spirit de inițiativă, implicare în educație, seriozitate și o mare dorință de a ajuta școlile din România.

Mulțumim tuturor celor care au susținut alerta noastră de pe platforma HartaEdu.ro! MULȚUMIM NARADA pentru posibilitatea oferită de a putea dota parțial cabinetul de informatică! Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru școala românească și succes în continuare!

Scrieți un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *